Υπηρεσίες

Luxury Living Massage & Spa Therapies

~ Get Relax ~

‘Όλες οι συνεδρίες μασάζ μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα για δύο άτομα στον ίδιο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για ζευγάρια.

massage , μασάζ Θεσσαλονίκη

Jacuzzi – ΤZAKOYZI

(25 min – 15.00€ )

περισσότερα...
Το υδρομασάζ είναι ένα είδος υδροθεραπείας, το οποίο βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού και η τεχνική του εφαρμόζεται μέσω της πίεσης του νερού ή της δίνης του νερού, που δημιουργείται από ηλεκτρικές τουρμπίνες.  Το υδρομασάζ βοηθά πολύ στη χαλάρωση των μυών, στην ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο και στην αύξηση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας του αίματος, αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση. Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε ένα μέρος του σώματος είτε σε όλο το σώμα. Θεωρείται ότι είναι μία από τις καλύτερες αναζωογονητικές τεχνικές για την αποβολή του στρες. Το υδρομασάζ προσφέρει καλύτερη επίγνωση του σώματός μας, μείωση του άγχους, δίνει την αίσθηση τη χαλάρωσης και ευεξίας, αποβάλλει την ένταση από όλο το σώμα και βοηθά στην αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς.

Cleopatra’s Bath – Το λουτρό της Κλεοπάτρας

(25 min – 35.00€)

περισσότερα...
Γαλάκτωμα σε σκόνη: Ένα αυθεντικό μπάνιο γάλακτος, με μία μεταξένια μους σύνθεση, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων, χαϊδεύει το υγρό δέρμα σας και του μεταβιβάζει τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες.
Το υδρομασάζ είναι ένα είδος υδροθεραπείας, το οποίο βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού και η τεχνική του εφαρμόζεται μέσω της πίεσης του νερού ή της δίνης του νερού, που δημιουργείται από ηλεκτρικές τουρμπίνες. Το υδρομασάζ βοηθά πολύ στη χαλάρωση των μυών, στην ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο και στην αύξηση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας του αίματος, αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση. Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε ένα μέρος του σώματος είτε σε όλο το σώμα. Θεωρείται ότι είναι μία από τις καλύτερες αναζωογονητικές τεχνικές για την αποβολή του στρες. Το υδρομασάζ προσφέρει καλύτερη επίγνωση του σώματός μας, δηλαδή σωματογνωσία, μείωση του άγχους, δίνει την αίσθηση τη χαλάρωσης και ευεξίας, αποβάλλει την ένταση από όλο το σώμα και βοηθά στην αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς.

Head Massage – Μασάζ Κεφαλής

(20 min – 15.00€)

περισσότερα...
Το να κάνετε ένα μασάζ κεφαλής είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απελευθερώσετε το καθημερινό άγχος. Βοηθά επίσης στην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους. Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα –
– Χαλαρώνει
– Συμβάλλει στη μείωση του στρες
– Βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης
– Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος σε διάφορα μέρη του σώματός σας
– Βοηθάει στον γρήγορο και υγιή ύπνο
– Ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών σας

Foot massage -Μασάζ ποδιών

(30 min – 20.00€ )

περισσότερα...
Το μασάζ ποδιών έχει ασκηθεί σε πολλούς πολιτισμούς εδώ και αιώνες για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας. Σήμερα, το μασάζ θεωρείται ένα συμπληρωματικό και εναλλακτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια για να ανακουφίσει τον πόνο, να μειώσει το στρες και το άγχος, να αποκαταστήσει τους τραυματισμούς και να ενισχύσει τη γενική υγεία.

Back & Neck massage – Μασάζ Πλάτης

(30 min – 25.00€ )

περισσότερα...
Ένα χαλαρωτικό μασάζ που αποβάλει το άγχος και το στρες στα πόδια , στη μέση , τη πλάτη και τον αυχένα .

Relax Massage – Χαλαρωτικό μασάζ

(45 min – 29.00€ )

(60 min – 45.00€ )

περισσότερα...
Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Περιλαμβάνει μασάζ σε πόδια μπρος – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα και στέρνο.

Total Relax Massage – Το απόλυτα Χαλαρωτικό μασάζ

(90 min – 90.00€)

περισσότερα...
Χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα. Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια μπρός – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, πρόσωπο και κεφάλι.

Deep tissue massage – Εν τω βάθη μασάζ

( 60min  – 55.00€)

περισσότερα...
Deep tissue massage, “Εν τω βάθει μασάζ” για όλο το σώμα. Η απόλυτη εμπειρία μασάζ που προσφέρει τα απόλυτα οφέλη του μασάζ σε μυϊκό, οργανικό και συναισθηματικό επίπεδο, όπου εσείς επιλέγετε την ένταση που θα ασκεί η θεραπεύτρια στο σώμα σας. Περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια μπρός – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, πρόσωπο και κεφάλι.

Total deep tissue massage – Το απόλυτα δυνατό μασάζ

(90min  – 90.00€)

περισσότερα...
Deep tissue massage, “Εν τω βάθει μασάζ” για όλο το σώμα. Η απόλυτη εμπειρία μασάζ που προσφέρει τα απόλυτα οφέλη του μασάζ σε μυϊκό, οργανικό και συναισθηματικό επίπεδο, όπου εσείς επιλέγετε την ένταση που θα ασκεί η θεραπεύτρια στο σώμα σας. Περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια μπρός – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, πρόσωπο και κεφάλι.

Aromatherapy – Αρωματοθεραπεία

(60min  – 60.00€)

περισσότερα...
Είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής, στην οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια φυτών ώστε να προκληθεί χαλάρωση και ανακούφιση από τα συμπτώματα κάποιας πάθησης. Τα αιθέρια έλαια είναι ιδιαίτερα πυκνά αρωματικά εκχυλίσματα, που εξάγονται με ψυχρή πίεση από ανθούς, φύλλα ή ρίζες. Τα έλαια διαλύονται μέσα στα λεγόμενα λάδια-φορείς, όπως σε αμυγδαλέλαιο ή σογιέλαιο, και εφαρμόζονται μέσω μασάζ, αναμειγμένα με νερό και χρησιμοποιούμενα ως κομπρέσες πάνω στο δέρμα, ή προστίθενται στο νερό του μπάνιου ή διαχέονται στον αέρα για εισπνοές.  Το άρωμα των ελαίων δρα θεραπευτικά στο μεταίχμιο σύστημα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη μνήμη, το συναίσθημα και τον έλεγχο των ορμονών. Τα έλαια απορροφώντας απευθείας από το δέρμα, και δρουν άμεσα στο σώμα.

Candle Massage – Μασάζ με ζεστά κεριά

(60.00€ – Treatment time 60 min)

περισσότερα...
Ηλιοβασίλεμα στην Αίγυπτο / Εσπεριδοειδές. Ένα κερί για μασάζ σώματος που όταν θερμαίνεται μεταμορφώνεται σε ένα υγρό που διεγείρει τις αισθήσεις και ανακουφίζει από το στρες και το άγχος. Είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο μανταρινιού και βιταμίνη Α, που ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Περιέχει επίσης αμυγδαλέλαιο, κερί μέλισσας, δεντρολίβανο και ηλιέλαιο.
Γεύση της Ανδαλουσίας / Ελιά. Ένα κερί μασάζ σώματος με βάση το ελαιόλαδο. Το λάδι του είναι πλούσιο σε βιταμίνες Κ, Ε και φυσικά αντιοξειδωτικά. Βοηθά στη διατήρηση του δέρματος νεανικό, εύπλαστο και απίστευτα απαλό. Περιέχει επίσης αμυγδαλέλαιο, κερί μέλισσας, δεντρολίβανο και ηλιέλαιο.

Couple massage – Μασάζ για ζευγάρια

(60min  – 80.00€)

4 hands massage – Μασάζ με 4 χέρια

(60min  – 80.00€)

περισσότερα...
Χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα με 4 χέρια από δύο θεραπεύτριες . Μία θεραπεία που συνδιάζει αρμονικά τις κινήσεις των θεραπευτριών πάνω στο σώμα σας προσφέροντας μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου.

Hot stones massage – Μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες

(100min  – 100.00€)

περισσότερα...
Το μασάζ με ζεστές πέτρες είναι μία ιδιόμορφη μορφή μασάζ που πραγματοποιείται με μαλάξεις του σώματος με ζεστές πέτρες.

Εφαρμόστηκε αρχικώς

Εφαρμόστηκε αρχικώς από θεραπευτές της Χαβάης -τους kahunas, τους Ινδιάνους, τους Κινέζους, τους Έλληνες και τους Αιγύπτιους. Πλέον, είναι μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές μασάζ στη Δύση, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Το μασάζ με ζεστές πέτρες συμπληρώνει το κλασικό μασάζ με έλαια. Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται λέγονται βασάλτες και είν`αι συνήθως μαύρες ηφαιστειακές πέτρες ή αλλιώς η γνωστή μας λάβα.
Οι ζεστές πέτρες μπορούν να διατηρούν τη θερμότητά τους για πολύ ώρα και άρα χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν μία πλειάδα σωματικών και ψυχολογικών ενοχλήσεων. Ως τέτοιες θεωρούνται το έντονο στρες, η κατάθλιψη, η δυσμηνόρροια, η ισχιαλγία, οι βλάβες στο μυϊκό σύστημα, οι βλάβες στα οστά και στο κυκλοφορικό σύστημα. Επιπλέον, το μασάζ με ζεστές πέτρες βελτιώνει την εικόνα του δέρματος, καθώς το καθιστά πιο απαλό και ελαστικό.

Πως γίνετε το μασάζ

Το μασάζ με τις θερμές πέτρες στο σώμα γίνεται με κινήσεις του Ayurvedic μασάζ. Οι πέτρες απελευθερώνουν αργά τη θερμότητά τους στις πάσχουσες περιοχές. Επί της ουσίας επιτυγχάνουμε εξισορρόπηση στη ροή της ενέργειας στο σώμα μας.
Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης μορφής μασάζ έγκειται στο συγχρονισμό πολλών θεραπευτικών τεχνικών μασάζ με κύριο το Ayurvedic μασάζ. Οι κινήσεις εναλλάσσονται ρυθμικά με τις πέτρες, προσφέροντας χαλάρωση και ευχαρίστηση στο άτομο που την επέλεξε.
Οι πέτρες έχουν τις γεωμαγνητικές ιδιότητες του χαλκού και του σιδήρου. Έτσι, όταν θερμανθούν εκπέμπουν ενέργεια και δονήσεις. Θερμαίνονται σε νερό που βράζει στους 140ο C. Ενίοτε γίνεται εναλλαγή θερμών και ψυχρών πετρών, αναλόγως των περιπτώσεων. Οι πέτρες τοποθετούνται κατά μήκος της πλάτης. Το άτομο νιώθει αμέσως να αναζωογονείται και να ανακουφίζεται από μυϊκούς πόνους ή ισχιαλγίες, ενώ ταυτόχρονα, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Baby care – Η φροντίδα του παιδιού

(60min  – 20.00€)

~ FACIALS ~

Beauty treatmentΘεραπεία ομορφιάς

(40min  – 50.00€)

Thauma Therapy

(60min  – 60.00€)

περισσότερα...
Τεχνική εναλλακτικού μασάζ αισθητικής με όλα τα οφέλη της ολιστικής προσέγγισης. Για σωστό αποτέλεσμα απαιτείται πακέτο συνεδριών – ιδανικό για νύφες.

~ Luxury Body Treatments ~

Body peeling – Απολέπιση σώματος

(20min  – 20.00€)

Mud body wrap – Περίδεση σώματος με λάσπη

(20min  – 40.00€)

περισσότερα...
Mud: Το body wrap για την τόνωση της επιδερμίδας βοηθά στην ανανέωση της όψης της επιδερμίδας σας και στην ενίσχυση της φυσικής της δομής. Αυτό το body wrap περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό συμπλεγμάτων μεταλλικής λάσπης, φυσικών ελαίων και εκχυλισμάτων. Το βιολογικό έλαιο μποράντζας έχει εκπληκτική φυσική ανορθωτική δράση και συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η μεταλλική λάσπη καθαρίζει την επιδερμίδα και το έλαιο μάραθου έχει καταπραϋντική δράση, ενώ κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και σφριγηλή.Φτιαγμένο με βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά.

Deluxe Chocolate: Αυτόματη περιτύλιξη σώματος με βάση το κακάο που τρέφει το δέρμα και αναδιαμορφώνει το σώμα. Πραγματικά ευχάριστο άρωμα και υφή.

Χρυσός

Chocolate body wrap – Περίδεση σώματος με σοκολάτα

(20min  – 40.00€)

Golden bogy wrap – Περίδεση σώματος με μάσκα χρυσού 

(20min  – 45.00€)

 

~ Luxury Pacages ~

massage , μασάζ Θεσσαλονίκη

Full Body Relax Μασάζ & Jacuzzi – Χαλαρωτικό μασάζ & τζακούζι

(80min  – 60.00€)

περισσότερα...
Χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα. Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια μπρός – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, πρόσωπο και κεφάλι. Το υδρομασάζ βοηθά πολύ στη χαλάρωση των μυών, στην ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο και στην αύξηση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας του αίματος, αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση. Το jacuzzi σε συνδυασμό με τις Θεραπείες massage αποτελεί την απόλυτη επιλογή για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Full Body Relax Μασάζ & Facial Treatment – Χαλαρωτικό μασάζ & περιποίησή προσώπου

(80min  – 60.00€)

περισσότερα...
Χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα. Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση.
Περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια μπρός – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, πρόσωπο και κεφάλι.
Facial Treatment: Περιλαμβάνει βαθιά ενυδάτωση σε συνδυασμό με μασάζ προσώπου και βλεφάρων, που θα σας χαλαρώσει και θα σας χαρίσει ξεκούραστη όψη.

Full Body Relax Μασάζ & Body Peeling – Χαλαρωτικό μασάζ & Απολέπιση σώματος

(80min  – 60.00€)

περισσότερα...
Χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα. Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια μπρός – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, πρόσωπο και κεφάλι. To Body Peeling θα σας χαρίσει απαλό δέρμα, απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα.

 

~ Royal Treatments ~

massage , μασάζ Θεσσαλονίκη

Chocolate memories – Αναμνήσεις σοκολάτας

(110min  – 120.00€)

περισσότερα...
Απολαύστε τα οφέλη της σοκολάτας σε ένα εξαιρετικό πακέτο, που αποτελείται από απολέπιση σώματος, μάσκα σοκολάτας και χαλαρωτικό μασάζ πλήρους σώματος. Η σοκολάτα είναι καλή για το δέρμα σας λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βούτυρο κακάου, το οποίο είναι ένα φυσικό μαλακτικό και μαλακτικό δέρματος. Είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό, που σημαίνει ότι εμποδίζει τη βλάβη των ελεύθερων ριζών στο δέρμα σας, προστατεύει τη φυσική του ελαστικότητα και μειώνει την ευαισθησία του στον ήλιο.

Luxury Living Spa Signature Treatment

Relax Μασάζ, Jacuzzi, Body Peeling, & Facial Treatment

(110min  – 130.00€)

περισσότερα...
Χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα. Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια μπρός – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, πρόσωπο και κεφάλι.
Το υδρομασάζ βοηθά πολύ στη χαλάρωση των μυών, στην ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο και στην αύξηση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας του αίματος, αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση.
Το jacuzzi σε συνδυασμό με τις Θεραπείες massage αποτελεί την απόλυτη επιλογή για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.
To Body Peeling θα σας χαρίσει απαλό δέρμα, απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα.
Facial Treatment: Περιλαμβάνει βαθιά ενυδάτωση σε συνδυασμό με μασάζ προσώπου και βλεφάρων, που θα σας χαλαρώσει και θα σας χαρίσει ξεκούραστη όψη.

Luxury Living Non – Stop massage

(110min  – 120.00€)

περισσότερα...
Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Περιλαμβάνει μασάζ σε πόδια μπρος – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα και στέρνο.

Luxury Living Deep tissue Non – Stop massage

(110min  – 150.00€)

περισσότερα...
Deep tissue massage, “Εν τω βάθει μασάζ” για όλο το σώμα. Η απόλυτη εμπειρία μασάζ που προσφέρει τα απόλυτα οφέλη του μασάζ σε μυϊκό, οργανικό και συναισθηματικό επίπεδο, όπου εσείς επιλέγετε την ένταση που θα ασκεί η θεραπεύτρια στο σώμα σας. Περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια μπρός – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, πρόσωπο και κεφάλι.

 ~KINGS & QUEEN’S ~

 

BODY PEALING, GOLDEN BODY WRAP, JACUZZI , RELAX MASSAGE & FATIAL TREATMENT FOR TWO

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΧΡΥΣΟΥ, TZAKOYZI , ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ

(150min  – 500.00€)

Κλείστε ραντεβού!


μασάζ Θεσσαλονίκη