Υπηρεσίες

Luxury Living Massage & Spa Therapies

~ Get Relax ~

‘Όλες οι συνεδρίες μασάζ μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα για δύο άτομα στον ίδιο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για ζευγάρια.

Jacuzzi – ΤZAKOYZI

(25 min – 15.00€ )

περισσότερα...
Αφεθείτε στην δύναμη της πίεσης του νερού να σας χαλαρώσει πριν ή μετά από ένα ιδανικό μασάζ στον χώρο μας .Το υδρομασάζ  βοηθάει πολύ  στην χαλάρωση των μυών, στην ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο και στην αύξηση την λεμφικής κυκλοφορίας του αίματος αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση.

Cleopatra’s Bath – Το λουτρό της Κλεοπάτρας

(25 min – 35.00€)

περισσότερα...
Ζήστε τη μαγεία του λουτρού της Κλεοπάτρας από τον αρχαίο κόσμο, αυτό το ειδικό λουτρό φυσαλίδων που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από βιταμίνες, μέταλλα και λουλούδια τροφοδοτεί όλο τον τύπο δέρματος. Η βασίλισσα της Αιγύπτου θεωρήθηκε ως η γυναίκα που περιποιούνταν το σώμα της περισσότερο από όλες. Στο LUXURY LIVING SPA αυτό θα είναι εφικτό για όλους τους πελάτες μας.

Head Massage – Μασάζ Κεφαλής

(20 min – 15.00€)

περισσότερα...
Το μασάζ κεφαλής με την απελευθέρωση ενδορφινών διεγείρει την λεμφική κυκλοφορία με αποτέλεσμα να βελτιώνει τη διάθεσή σας, να αυξάνει την εστίαση και τη συγκέντρωση για το υπόλοιπο  της μέρας καθώς επίσης ανακουφίζει από την ένταση προκαλώντας βαθύ και υγιή ύπνο ακόμα και σε άτομα που στερούνται ύπνου. Απολαμβάνοντας αυτή την θεραπεία με απαλές κινήσεις, ζύμωμα, ανίχνευση και ελαφριά πίεση με τα δάχτυλα στους ώμους  στον αυχένα στο τριχωτό της κεφαλής, στα αυτιά και πιέσεις στα σημεία πυροδότησης  του προσώπου προσφέρει ποικίλα οφέλη, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ανακούφιση από το στρες, το  άγχος, την πίεση επίσης βοηθάει στην μείωση πονοκεφάλων, ημικρανιών  και πάνω από όλα στην ανακούφιση της ψυχικής κούρασης. Επίσης απαιτεί λιγότερο χρόνο από μια θεραπεία μασάζ σώματος που όμως αντανακλά σε όλο το σώμα από τη στιγμή που αιματώνονται όλα τα νεύρα. 

Feet massage -Μασάζ ποδιών

περισσότερα...
Η μάλαξη των ποδιών χρησιμοποιείτε για να χαλαρώσει το σώμα μας,  βελτιώνοντας έτσι την υγεία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Η μορφή του μασάζ που κάνουμε στο Luxury Living Spa έχει δανειστεί στοιχεία από ποικίλες πρακτικές, όπως Σιάτσου και Ρεφλεξολογία,  οι οποίες ακολουθούν την πεποίθηση πως μέσω της άσκησης της  πίεσης στα περισσότερα από 7.000 νεύρα στο πόδι μπορούν να απελευθερώσουν ενεργητικά μπλοκαρίσματα σε όλο το υπόλοιπο σώμα. Είναι μια θεραπεία που επηρεάζει θετικά ολόκληρο το σώμα, μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε,  να κοιμηθείτε καλύτερα και να σας  δώσει ενέργεια για  την υπόλοιπη ημέρα.

(30 min – 20.00€ )

Back & Neck massage – Μασάζ Πλάτης

(30 min – 25.00€ )

περισσότερα...
Η πλάτη είναι το σημείο που συσσωρεύεται η περισσότερη πίεση και  κούραση. Το μασάζ πλάτης είναι επιλογή  γι’ αυτούς που αποζητούν μια γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία για να συνεχίσουν την ημέρα τους.

Relax Massage – Χαλαρωτικό μασάζ

(45 min – 29.00€ )

(60 min – 45.00€ )

περισσότερα...
Οι ορισμοί ποικίλλουν ,αλλά στο luxury living spa, ένα μασάζ χαλάρωσης είναι συνήθως μια θεραπεία σε όλο το σώμα που περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια πίσω-εμπρός, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, χέρια, στέρνο ,κεφάλι και  πρόσωπο. Θα έχετε ένα πολυτελές μασάζ το οποίο θα χρησιμοποιεί κάθε είδους τεχνικές, όπως ζεστά ζυμώματα  και ρυθμικές θωπείες . Μια  απαλή μουσική στις αίθουσες θεραπείας που είναι σχεδόν αδύνατο να περιγραφεί. Απόλυτα χαλαρωτική που σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό σας ταξιδεύει σε μια αίσθηση ευημερίας. Το σώμα χρειάζεται 30’ για να ζεσταθεί οπότε με αυτή τη θεραπεία έχετε μια ολόκληρη  ώρα επιπλέον  για να χαλαρώσετε πραγματικά.

Total Relax Massage – Το απόλυτα Χαλαρωτικό μασάζ

(90 min – 90.00€)

περισσότερα...
Οι ορισμοί ποικίλλουν ,αλλά στο luxury living spa, ένα μασάζ χαλάρωσης είναι συνήθως μια θεραπεία σε όλο το σώμα που περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια πίσω-εμπρός, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, χέρια, στέρνο ,κεφάλι και  πρόσωπο. Θα έχετε ένα πολυτελές μασάζ το οποίο θα χρησιμοποιεί κάθε είδους τεχνικές, όπως ζεστά ζυμώματα  και ρυθμικές θωπείες . Μια  απαλή μουσική στις αίθουσες θεραπείας που είναι σχεδόν αδύνατο να περιγραφή. Απόλυτα χαλαρωτική που σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό σας ταξιδεύει σε μια αίσθηση ευημερίας. Το σώμα χρειάζεται 30’ για να ζεσταθεί οπότε με αυτή τη θεραπεία έχετε μια ολόκληρη  ώρα επιπλέον  για να χαλαρώσετε πραγματικά. 

Deep tissue massage – Εν τω βάθει μασάζ

( 60min  – 55.00€)

περισσότερα...
Ένα πραγματικά δυνατό μασάζ που στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης, της πίεσης και της κούρασης από το σώμα χαρίζοντας σας ευεξία, βοηθώντας να επανακτήσετε την  χαμένη σας ενέργεια. Αυξάνοντας σταδιακά την ένταση της πίεσης σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές  ομάδες και χρησιμοποιώντας χειρισμούς που ενεργοποιούν τους ειδικούς νευρικούς  υποδοχείς προσφέροντας  την άμεση διάλυση των εντάσεων του σώματος.

Total deep tissue massage – Το απόλυτα δυνατό μασάζ

(90min  – 100.00€)

περισσότερα...
Deep tissue massage,ένα πραγματικά δυνατό μασάζ που στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης, της πίεσης και της κούρασης από το σώμα χαρίζοντας σας ευεξία, βοηθώντας να επανακτήσετε την  χαμένη σας ενέργεια. Αυξάνοντας σταδιακά την ένταση της πίεσης σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές  ομάδες και χρησιμοποιώντας χειρισμούς που ενεργοποιούν τους ειδικούς νευρικούς  υποδοχείς σας προσφέρουμε  την άμεση διάλυση των εντάσεων του σώματος. Πόσο μάλλον όταν η διάρκειά του είναι πάνω από μια ώρα.

Aromatherapy – Αρωματοθεραπεία

(60min  – 60.00€)

περισσότερα...
Η αρωματοθεραπεία είναι μια  θεραπεία που εξαλείφει το άγχος και σας χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης. Μερικές σταγόνες και  θα αισθανθείτε τονωμένοι και αναζωογονημένοι,  χάρη στα ευεργετικά συστατικά του αγνού αμυγδαλέλαιου το οποίο ζεσταίνουμε έτσι ώστε να απελευθερωθούν πιο έντονα τα αρώματα  όταν αναμειγνύεται με τα οργανικά αιθέρια έλαια από εγχώρια μεσογειακά φυτά . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας άρωμα.

Candle Massage – Μασάζ με ζεστά κεριά

(60.00€ – Treatment time 60 min)

περισσότερα...
Αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία μασάζ. Φανταστείτε  ένα νήμα από ζεστό λιωμένο κερί να τρέχει πάνω στο σώμα σας, να σας αγκαλιάζει με την θερμότητά του και να σας ενυδατώνει ταυτόχρονα χαλαρώνοντας όλο το μυϊκό  σας σύστημα, μέσω της θερμότητας από τις ευγενικές και απαλές κινήσεις του θεραπευτή σας .Μια τεχνική που σας απαλλάσσει από το στρες, την κόπωση και την εξάντληση . Το Beeswax Candle Massage περιέχει γνήσιο μελισσοκέρι και μοναδικά φυτικά εκχυλίσματα όπως του Δίκταμου και του Αλάδανου ώστε να προσφέρει περιποίηση, ενυδάτωση και μεταξένια αίσθηση στο δέρμα. Τα πολύτιμα αιθέρια έλαια από άνθη και βότανα όπως το Γιασεμί, το Τριαντάφυλλο & η Λεβάντα χαρίζουν αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης στο σώμα. Όταν λιώνει το συγκεκριμένο κερί απελευθερώνει το άρωμα των αιθέριων ελαίων που είναι αρωματισμένο με θρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι καλά για το δέρμα και προάγουν μία αίσθηση ευεξίας. Αυτό το μείγμα αφυπνίζει τις αισθήσεις , ενώ βυθίζετε στο δέρμα σας για μια νέα ενυδάτωση . Για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης όπου η φροντίδα σας είναι το πιο σημαντικό!!!

Couple massage – Μασάζ για ζευγάρια

(60min  – 80.00€)

περισσότερα...
Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για δύο. Επιλέξτε να έρθετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σύντροφο, φίλο ή φίλη.

 

4 hands massage – Μασάζ με 4 χέρια

(60min  – 80.00€)

περισσότερα...
Ένα μασάζ για τους γνώστες και λάτρεις του χώρου. Ένα χαλαρωτικό μασάζ με 4 χέρια είναι διπλά ευεργετικό  και χαλαρωτικό για όποιον το επιλέξει. Δύο θεραπευτές χρησιμοποιούν το σώμα σας ως καμβά και δημιουργούν μια αργή χορογραφία από αρμονικές και συγχρονισμένες κινήσεις διαφόρων βημάτων και πιέσεων.

Baby care – Η φροντίδα του παιδιού

περισσότερα...
Χαρίστε στο παιδί σας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. Βοηθήστε το να αποβάλει το άγχος και το στρες.  .

(60min  – 20.00€)

~ FACIALS ~

Beauty treatmentΘεραπεία ομορφιάς

(40min  – 50.00€)

περισσότερα...
Μια περιποίηση προσώπου είναι ουσιαστικά μια πολυβάθμια θεραπεία  και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσετε το δέρμα σας. Το πρόσωπο καθαρίζει , θρέφει το δέρμα αφήνοντας μια ενυδατωμένη επιδερμίδα που μπορεί να βοηθήσει στο να φαίνεστε νεότερη και λαμπερή. Ένα πρόσωπο φαίνεται υγιές  όταν είναι μέρος ενός συνεχούς προγράμματος φροντίδας του δέρματος. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε μια θεραπεία καθαρίζοντας την επιδερμίδα σας επιφανειακά από σκόνες και νέφος με το ειδικό γαλάκτωμα καθαρισμού και ύστερα να απολαύσετε μια βαθιά ή μια πιο ήπια απολέπιση ανάλογα την επιδερμίδα σας όπως επίσης και το ανάλογο serum για να απορροφηθεί και να ενεργήσει καλύτερα η μάσκα και τέλος να σας χαλαρώσουμε με ένα απαλό μασάζ προσώπου με την κρέμα ημέρας που όλοι πρέπει να φοράμε για να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας. Κάθε γυναίκα είτε άνδρας χρειάζεται μια εβδομαδιαία περιποίηση προσώπου. Εμείς μπορούμε να σας την προσφέρουμε με τα καλύτερα προϊόντα της JULIET ARMAND.

Thavma Therapy

(60min  – 60.00€)

περισσότερα...
Ήρθε η ώρα να ακούσετε για το τελευταίο «θαύμα» της Κοσμετολογίας. Στο luxury living spa προσφέρουμε την πιο πρωτοποριακή μη επεμβατική θεραπεία που καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης, με την βοήθεια του  Thavma therapy και της Juliette Armand, δίνοντας στο δέρμα λάμψη, νεότητα και φυσική ομορφιά. Είναι  μια από τις καλύτερες θεραπείες προσώπου που παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

~ Luxury Body Treatments ~

Body peeling – Απολέπιση σώματος

(20min  – 20.00€)

περισσότερα...
Για ένα πλήρως αναζωογονημένο, απαλό, υγιές και λαμπερό δέρμα το  LUXURY LIVING SPA  έχει σχεδιάσει μία ειδική θεραπεία   απολέπισης που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει απαλότητα λείο δέρμα και μεταξένια υφή σε όλο το σώμα .

Mud body wrap – Περίδεση σώματος με λάσπη

(20min  – 40.00€)

περισσότερα...
Mια μοναδική εμπειρία λασποθεραπείας. Το μείγμα εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με ήπια βήματα μασάζ και στην συνέχεια ακολουθεί μια ενυδατική περιτύλιξη χαρίζοντας σας ένα χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής κατά την διάρκεια αναμονής. Περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό συμπλεγμάτων μεταλλικής λάσπης, φυσικών ελαίων και εκχυλισμάτων. Το βιολογικό έλαιο μποράντζας έχει εκπληκτική, φυσική, ανορθωτική δράση και συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η μεταλλική λάσπη καθαρίζει την επιδερμίδα και το έλαιο μαράθου έχει καταπραϋντική δράση, ενώ κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και σφριγηλή. Φτιαγμένο με βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά.

Chocolate body wrap – Περίδεση σώματος με σοκολάτα

(20min  – 40.00€)

περισσότερα...
Η περίδεση σώματος με σοκολάτα εμπλουτισμένη με κακάο, είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές και μαλακτικές της ιδιότητες, μια παραδεισένια αρωματική μάσκα σώματος πλούσια σε κακάο και μαγνήσιο που αποδεσμεύει την ενδορφίνη για να μειώσει την ένταση και να αυξήσει τη διάθεσή σας και στη συνέχεια, όπως υποδηλώνει το όνομα της θεραπείας, σας τυλίγουμε και σας  καλύπτουμε με πετσέτες κατά τη διάρκεια της δράσης της μάσκας και σας περιποιούμαστε με ένα απαλό μασάζ κεφαλής. Ολόκληρο το σώμα σας θα ξανανιώσει και θα αναζωογονηθεί. Απλά επισκεφθείτε μας στο Luxury Living Spa και δοκιμάστε τα πλεονεκτήματα μιας εξωτικής περιτύλιξης σώματος σοκολάτας.

Golden bogy wrap – Περίδεση σώματος με μάσκα χρυσού 

(20min  – 45.00€)

περισσότερα...
Η πραγματικά πολυτελής μάσκα σώματος από χρυσό, που σας προσφέρουμε, με περιποιημένα βήματα μασάζ, την περίδεση όλου του σώματος για 20’ για την καλύτερη απορρόφηση της μάσκας από την επιδερμίδα, χαρίζοντας σας ένα χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής κατά την διάρκεια αναμονής, είναι μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Ο χρυσός είναι ελιξίριο που βοηθάει στην επούλωση και την ενυδάτωση από αιώνες. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα σας να γίνει πιο φρέσκο, πιο ενυδατωμένο και πιο απαλό από ποτέ.

 

~ Luxury Pacages ~

Full Body Relax Massage & Jacuzzi – Χαλαρωτικό μασάζ & τζακούζι

(80min  – 60.00€)

περισσότερα...
Μια εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα που περιλαμβάνει πατούσες, πόδια πίσω-εμπρός, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, χέρια, στέρνο ,κεφάλι και  πρόσωπο σε συνδυασμό με το υδρομασάζ που βοηθάει πολύ στην χαλάρωση των μυών και στην αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση θα σας ταξιδέψει σε μια αίσθηση ευημερίας.

Full Body Relax Massage & Facial Treatment – Χαλαρωτικό μασάζ & περιποίησή προσώπου

(80min  – 60.00€)

περισσότερα...
Ένα χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα που περιλαμβάνει πατούσες πόδια πίσω-μπροστά ,γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, στέρνο, κεφάλι και πρόσωπο σε συνδυασμό με μια βαθιά ενυδάτωση και μασάζ προσώπου που θα σας  χαλαρώσει και θα σας χαρίσει ξεκούραστη όψη.

Full Body Relax Massage & Body Peeling – Χαλαρωτικό μασάζ & Απολέπιση σώματος

(80min  – 60.00€)

περισσότερα...
Ένα πακέτο εμπνευσμένο ειδικά για τους λάτρεις των θεραπειών σώματος. Το body peeling θα σας χαρίσει απαλό και λαμπερό δέρμα απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα και μετά το ντους με την επιδερμίδα σας εμφανώς πιο λεία και απαλή θα απολαύσετε ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ με λάδι αμυγδάλου για ενυδάτωση και έτσι να ολοκληρώσετε μια ιδανική θεραπεία.

 

~ Royal Treatments ~

Chocolate memories – Αναμνήσεις σοκολάτας

(110min  – 120.00€)

περισσότερα...
Η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις της σοκολάτας μια θεραπεία εμπνευσμένη από την πιο γλυκιά αμαρτία που εφαρμόζετε στο σώμα σας. Η  σοκολάτα ως το απόλυτο καλλωπιστικό στοιχείο  περιέχει διάφορα καταπληκτικά συστατικά που προσφέρουν πολλά οφέλη στο δέρμα σας όπως η πολυφαινόλη η οποία δρα ως αντιοξειδωτικό και αποτρέπει τη γήρανση του δέρματός σας συμβάλλοντας στην αύξηση της περιεκτικότητας σε υγρασία του δέρματος και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης απελευθερώνει τη σεροτονίνη και  ενδορφίνες στο σώμα, το αντι-καταθλιπτικό που παράγει ο εγκέφαλος μας για να αυξήσει το γενικό αίσθημα ευεξίας.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να βρίσκεται σε ένα άνετο κρεβάτι spa,  με το άρωμα της καθαρής σοκολάτας ξεκινώντας  με μια πλήρη απολέπιση σώματος που έχει σχεδιαστεί ειδικά και μόνο για να μαλακώσει την επιδερμίδα σας, να αποφέρει  την οξυγόνωση της επιφάνειας αφήνοντάς την πιο μαλακή από ποτέ και να το προετοιμάσει για την περίδεση σώματος με την μάσκα σοκολάτας που ενυδατώνει  και αναζωογονεί το δέρμα σας κάνοντας το  να φαίνεται λαμπερό και υγιές και ενώ το περιτύλιγμα σώματος θερμαίνει και καταπραΰνει το δέρμα σας εσείς θα  απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής.

Εάν όλο αυτό δεν σας ήταν αρκετό τότε θα δεχθείτε ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ με έλαιο αμυγδάλου για να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα σας και ηρεμήσουμε το πνεύμα σας και για να σας μείνει πραγματικά αξέχαστη η ανάμνηση, θα σας προσφέρουμε την τελική αίσθηση αυτής της γλυκιάς αμαρτίας με μια δόση από την υπέροχη γεύση της … Μετά το πέρας της συγκεκριμένης  θεραπείας η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη… luxury living massage and spa Thessaloniki ,μασάζ , Θεσσαλονίκη , spa ,

Luxury Living Spa Signature Treatment

Relax Μασάζ, Jacuzzi, Body Peeling, & Facial Treatment

(110min  – 130.00€)

περισσότερα...
Συνιστάται σε όσους προτιμούν να χαλαρώσουν και να ξεχαστούν.
Η καλύτερη θεραπεία μας για να εξαλείψει την ένταση και το άγχος, αυτή η πλήρης θεραπεία περιλαμβάνει μια περιποιητική απολέπιση σώματος εν συνεχεία μια βουτιά στο τζακούζι που θα σας χαλαρώσει με τη δύνη του νερού και εφόσον επιδερμικά έχει γίνει η πρώτη προεργασία συνεχίζετε απολαμβάνοντας το απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ με τις αργές και απαλές κινήσεις των θεραπευτών και για τελείωμα μια απλή αλλά πολύ ενυδατική θεραπεία για το πρόσωπό σας που θα σας ανανεώσει. Αυτή η θεραπεία επιτρέπει στο σώμα και το μυαλό σας να βυθιστούν ξανά σε μια αρμονική κατάσταση.

Luxury Living Non – Stop massage

(110min  – 120.00€)

περισσότερα...
Οι ορισμοί ποικίλλουν ,αλλά στο luxury living spa ένα μασάζ χαλάρωσης είναι συνήθως μια θεραπεία σε όλο το σώμα που περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια πίσω-εμπρός, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, χέρια, στέρνο ,κεφάλι και  πρόσωπο. Θα έχετε ένα πολυτελές μασάζ στο οποίο ο θεραπευτής πια θα έχει το χρόνο  χρησιμοποιεί κάθε είδους τεχνικές, όπως ζεστά ζυμώματα και ρυθμικές θωπείες σε μεγαλύτερη διάρκεια οπότε και μεγαλύτερη απόλαυση. Ο ζεστός μας χώρος με τον χαμηλό φωτισμό  σε συνδυασμό με μια απόλυτα χαλαρωτική μουσική θα σας ταξιδέψει σε μια αίσθηση ευημερίας. 

Luxury Living Deep tissue Non – Stop massage

(110min  – 150.00€)

περισσότερα...
Ένα πραγματικά δυνατό μασάζ που στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης, της πίεσης και της κούρασης από το σώμα χαρίζοντάς σας ευεξία βοηθώντας να επανακτήσετε την  χαμένη σας ενέργεια. Αυξάνοντας σταδιακά την ένταση της πίεσης σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές  ομάδες και χρησιμοποιώντας χειρισμούς που ενεργοποιούν τους ειδικούς νευρικούς  υποδοχείς μαζί με την βοήθεια του χρόνου που διπλασιάζεται σας προσφέρουμε  την άμεση διάλυση των εντάσεων του σώματος. 

Hot stones massage – Μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες

(100min  – 100.00€)

περισσότερα...
Αν ψάχνετε για μια θεραπεία που αποβάλει το άγχος, χαλαρώνει και ηρεμεί, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες. Δημοφιλές για την ικανότητά του να χαλαρώνει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα το Hot stone massage είναι ένας τύπος θεραπείας  που περιλαμβάνει τη χρήση λείων, θερμαινόμενων ηφαιστειακών πετρών. Ο θεραπευτής τοποθετεί τις καυτές πέτρες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός που εξισορροπούν ενεργά το μυαλό και το σώμα βελτιώνοντας την κυκλοφορία και προάγοντας την ευημερία. Η θερμότητα και το βάρος των λίθων ζεσταίνουν και χαλαρώνουν τους μύες, επιτρέποντας στον  θεραπευτή να ασκεί βαθύτερη πίεση σε αυτές τις περιοχές χωρίς να προκαλεί δυσφορία.

 

 ~KINGS & QUEEN’S ~

BODY PEELING, GOLDEN BODY WRAP, JACUZZI , RELAX MASSAGE & FACIAL TREATMENT FOR TWO

ΑΠΟΛEΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜAΣΚΑ ΧΡΥΣΟY, TZAKOYZI , ΧΑΛΑΡΩΤΙΚO ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟIΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ

(150min  – 500.00€)

περισσότερα...
Ο Ένα δημοφιλές και πλούσιο πακέτο για ζευγάρια!Εάν εσείς και ο αγαπημένος σας θα επιθυμούσατε να έχετε ένα φανταστικό γεγονός χωρίς όλες τις παρενοχλήσεις του σχεδιασμού, το kings & queens είναι η εμπειρία σας σε ένα βήμα φαντασίας. Ξεκινώντας από μια πλούσια απολέπιση σώματος αφήνοντας το δέρμα σας λείο και απαλό, έτοιμο για την απόλυτη μάσκα σώματος από χρυσό που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας όπως αξίζει σε έναν βασιλιά και μια βασίλισσα.

Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι είστε σε καλά χέρια με μια εμμονή στη λεπτομέρεια.

Φυσαλίδες, φυσαλίδες, χωρίς άλλα προβλήματα! Μια βουτιά στο τζακούζι εμπλουτισμένο με τα πιο κρυφά μυστικά ομορφιάς της Κλεοπάτρας. Ξεχάστε τα πάντα σε ένα ποτήρι σαμπάνιας που θα σας συνοδεύει. Και αν δεν χαλαρώσατε αρκετά, έπεται και συνέχεια. Στο πιο περιποιητικό και χαλαρωτικό μασάζ που σας έχουν προσφέρει ποτέ με τα μοναδικά χέρια των έμπειρων θεραπευτών μας.

Εσείς, ο βασιλιάς και η βασίλισσα, νιώστε όλη την ένταση να χάνετε, αφήστε τους μυς του προσώπου σας να χαλαρώσουν τελείως. Θα ξεκινήσετε με το γαλάκτωμα και την λοσιόν , ακολουθούμενη από τον καθαρισμό με το scrub σοκολάτας και απαλό … με ζεστές πετσέτες, το κατάλληλο serum και  μάσκα, λοσιόν με φρουτώδες άρωμα και το απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ με την ενυδατική κρέμα. Και επειδή το αξίζετε, θα χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα  προϊόντα της Juliet Armand!

~ GIFT CARDS ~

~ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ ~

Κάνε το απόλυτο δώρο σε όσους αγαπάς με την δωροκάρτα από το Luxury Living Spa. Γιατί όλοι αξίζουν την απόλυτη χαλάρωση!!!

Κλείστε ραντεβού!


μασάζ Θεσσαλονίκη